anubisz fórum hozzászólásai

anubisz Elküldve: 2011-10-10 19:07 Karbonozás

Bero írta:
anubisz írta: Ezt pofáztam,úgy is mindegy már neki,fel kel csiszolni,utána műanyag alapozó spré,utána arra fújod amire akarod. Fekete,szürke,van kismillió spré a barkácsáruházakban.


Ez lesz,köszi


Figyu,finom smirglit vegyél,szépen egyenletesen átcsiszolod,utána tiszta benzinnel át törlöd,hogy teljesen tiszte,pórtalan,zsírtalan legyen,aztán alapozóval átfújod egyenletesen,ne közelről mert megfolyik,és minimum fél napot várj ha lakásba van,mert ha ráfújsz,megfolyik az alapozó alatta. Ha fasza száraz,matt szürke,vagy fekete,szépen felülről egyenletesen átfújod,fél óra múlva átmész még egyszer rajta,és fél nap múlva már óvatosan fel is szerelheted.
Ha később újra karcos lesz,max befóliázod.
Van sprébe műanyagra való alapozó,láttam,néztem.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 18:57 Üzemanyag fogyasztás

YELLOW írta: én a benyással eljárok 6,8l/100km városban. de már írtam. rá kell érezni meddig kell nyomni, és mikor kell elváltani. jó én nem dugóban járós városban lakom, de kiemelt zebrák miatt, meg a sok gyalogos miatt elég sűrűn kell megállni...

Az szerintem Pesten lenne 7,5,vagy 8 lehet keveset is mondtam. 10mp kel váltani,megállni,gyorsítani,lassítani,araszolni. Akinek ott 5,5 a fogyasztása,annak országúton,80-90 nél 3,5-4 literrel jár el.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 18:52 Karbonozás

Ezt pofáztam,úgy is mindegy már neki,fel kel csiszolni,utána műanyag alapozó spré,utána arra fújod amire akarod. Fekete,szürke,van kismillió spré a barkácsáruházakban.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 18:50 Karbonozás

Bero írta: Hali! Mivel az aceton stb nem vitte le a konzolomról a gumi réteget így vettem nitro-t. Ez kurva jó volt,le is vitte egyből csak vele együtt a műanyagot is 'kiégette' Kicsit elbasztam tudom,mi a teendő ? Ne próbáljam meg műanyagra való szilikon sprével befújni? Mert amikor vizes a konzol akkor szép csak amikor megszárad akkor csúnya! Vagy marad az újrafestés? Köszi


És szerinted ha be szilikonozod,akkor fog tapadni azután bármi rá? fólia,festék stb

anubisz Elküldve: 2011-10-10 18:45 Társalgó

Éljen az újabb Szerdai 4,5 forintos Benzin,gázolajemelés. Ja,kávé adó,kilónként 250 ft,lekváradó,ízesített sör adó,margarin adó,baleset adó,Energi,ital már nem csak Koffein,hanem Taurinra is adó, Gázolaj jövedéki adó emelés 25 ről 27 % áfa.
Basszam az anyádat szájba Orbán geci.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 18:34 Egyenetlen alapjárat

InsectKiller írta:
anubisz írta: Hogy így primitíven kifejezve olyan a jelenség,mint amikor reggel hidegen rossz lenne a keverékképzése a motornak amíg dúsabb üzemanyagot igényel és 1000 en pörög,mintha túl dús,vagy ritka lenne a keverék,szerintem az égés is azért marad ki néha valamelyik hengerbe,és mikor leengedi a fordulatot alapjáratra onnan már gyönyörűen jár. Fél nap után is,ha indíttok,de ha már áll egy éjszakát,és kajakra lehűl,újra csinálja,megint csak 1000 től 650 ig.aztán megint minden ok.
Soha nem volt még,hogy lement 650 re és utána is egyenetlen lett volna a járás.Teljesen sima utána,mintha nem is menne a motor. De addig zakatol mint egy mozdony.


Hasonló jelenséget nekem akkor csinál, ha áll a gép vagy 2-3-4 hetet.
Aztán ahogy jár kicsit, helyreáll minden és a következő indításnál minden ok.
Én arra gondoltam h a sok állástól nem indul el vmelyik henger.

Sajnos nekem minden reggel nyomja,kíváncsi leszek,majd mi okozza.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 18:30 Üzemanyag fogyasztás

Hori írta: Ááá ezek lehetnek valós adatok amennyiben a gépjárművőn 4db mankó kerék van 6bar nyomásra fújva . A pesti fogyasztást pedig úgy értjük hogy a Váci úton éjjel 2kor 70el végiggurulva a pályán meg 100tempomat


El kel vinni a TV2 Totalkar magazinba mutogatni,ott is hasra esnek 5,5 literes Pesti csúcsforgalomba kicsikart fogyasztástól.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 15:15 Egyenetlen alapjárat

Hogy így primitíven kifejezve olyan a jelenség,mint amikor reggel hidegen rossz lenne a keverékképzése a motornak amíg dúsabb üzemanyagot igényel és 1000 en pörög,mintha túl dús,vagy ritka lenne a keverék,szerintem az égés is azért marad ki néha valamelyik hengerbe,és mikor leengedi a fordulatot alapjáratra onnan már gyönyörűen jár. Fél nap után is,ha indíttok,de ha már áll egy éjszakát,és kajakra lehűl,újra csinálja,megint csak 1000 től 650 ig.aztán megint minden ok.
Soha nem volt még,hogy lement 650 re és utána is egyenetlen lett volna a járás.Teljesen sima utána,mintha nem is menne a motor. De addig zakatol mint egy mozdony.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 15:03 Egyenetlen alapjárat

m_attila írta: Gyertyák?

anubisz írta: Bontás nélkül van erre mód,hogy megnézze az ember,tényleg kap a vizet a henger? volt amikor 4,5 be írta az égéskimaradást.




Azt is néztük,mind szép barna volt.És mikor nézzem meg a gyertyákat? reggel indítás előtt? párás vizes,ha víz jut a hengerbe?

anubisz Elküldve: 2011-10-10 14:58 Egyenetlen alapjárat

Bontás nélkül van erre mód,hogy megnézze az ember,tényleg kap a vizet a henger? volt amikor 4,5 be írta az égéskimaradást.
Ja,még anyi,hogy sosem csinálja tovább,mint amikor indítás után ugye 1000 en pörög,és le nem esik 600,650 re a fordulat ahogy esik a fordulat úgy simul el a járás,és utána már ok.
Mintha rossz lenne a keverék képzés vagy dúsittás,amíg le nem fut alapra az alapjárat.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 14:48 Egyenetlen alapjárat

Hengerfej tömítésem is volt cserélve talán 2 éve,BMW szervizbe.
főleg én sokat járok vele,hamar elzabálná a vizet,ha valahol elmenne,és csak reggel hidegen csinálja,amúgy pöccre indul.
Így is beindulna reggel egyből,ha rápöccintek a gázra,de rohadt zavarosan jár a motor 1,2 percig,aztán gyönyörűen.
Benzinnyomásom 3 Bár. Leállítás után 1,5 bárt ejt vissza 3 óra alatt,de azt írták az nem baj.Nyomás azonnal feláll,amint gyújtást adok rá.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 14:45 Egyenetlen alapjárat

m_attila írta: Szia

Víz nem fogy?

anubisz írta: De aranyos,már kezdi,jólvan. 2 napig nem ültem bele,ma reggel hidegen ,már P0306
Nem,mintha nem éreztem volna,hogy nem jár egy henger Jön a hideg,kezdi megint.
Leállítom,újra indítom,már minden ok. Szép,hogy tavaly is a 6 hengerbe irkálta be,aztán felcseréltem a trafót az első hengerével,tök mindegy,akkor is hátra írta be.
Lehet injektor lesz? de akkor miért csak 1,2 percig csinálja és csak reggel,hidegen.
Melegen,langyosan soha.Úgy járt a motor,szinte táncoltam az ülésben.




Nem,nincs víz gondom,csak hónapok alatt,meg a nyár ami azért elszökik,talán 2,3 decit töltöttem rá,talán azt se kellett volna,úgy fél év alatt,de mindig nézni szoktam.
Már vagy 2 éve csinálja,csak nyáron melegbe nem annyira.
Ma hozták a termot,de nem voltam itthon,felhívtam őket,holnap délig megkapom.
Nem hengerfejes,abba biztos vagyok.Semmi gázképződésem nincs,csövek puhák,na meg ha az lenne 2 év alatt már cumi lett volna.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 14:38 Társalgó

Hát nemhiszem,hogy én beteszek ilyet,szép,szép,de mivel a retszkapcsoló nem funkcionál,ki van iktatva,véletlen átlöki az ember,az biztos nem tesz jót neki,na meg van ott mit kötözgetni a vezetékeken,
http://forum.e46fanatics.com/s...amp;page=4
200 dollár,meg az apró csak a váltó,és fél év kötözgetés. Lehet műszakin át se engednék.
Ez még jó is lenne,ha masszív,fém cucc lenne,mint az eredeti,még ha nem is világit,de ez a műanyag,hát szép,de műanyagot nem fogok odatenni,még a fogása is milyen lehet.
Legalább fém lenne tényleg a külső,hogy érezné az ember benne az anyagot.
Túl lelkes voltam tegnap,ma már átgondoltam,műanyaggal nem fogom giccsesitteni a belsőt.

Gondolom az eredeti nem műanyag.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 14:26 Egyenetlen alapjárat

De aranyos,már kezdi,jólvan. 2 napig nem ültem bele,ma reggel hidegen ,már P0306
Nem,mintha nem éreztem volna,hogy nem jár egy henger Jön a hideg,kezdi megint.
Leállítom,újra indítom,már minden ok. Szép,hogy tavaly is a 6 hengerbe irkálta be,aztán felcseréltem a trafót az első hengerével,tök mindegy,akkor is hátra írta be.
Lehet injektor lesz? de akkor miért csak 1,2 percig csinálja és csak reggel,hidegen.
Melegen,langyosan soha.Úgy járt a motor,szinte táncoltam az ülésben.

anubisz Elküldve: 2011-10-10 14:18 Üzemanyag fogyasztás

K_Gergo írta:
nickname írta: normális tempóban, nálam Pesten 5,5 L városi fogyasztás van autópálya bőven 5 alatt van.

egy tank üzemanyaggal dortmund ig megyek.

e46 sedan 20d manual váltó


scifi-be illő adatok


Nem tudom, hogy csinálod,de akkor ezt a kocsit soha ne add el