anubisz fórum hozzászólásai

anubisz Elküldve: 2011-09-21 23:34 Segítség, beázik az autóm!!!!

Tudom,most sokan megint lázonganak majd,de ne higgyük már azt,hogy megterveznek egy kocsit, ap E46 ot,és esik az eső kicsit,pár falevél,és ömlik a víz befelé a kocsiba. Pár napja mostam végig nagynyomásúval a motorteret bőségesen,mindenűt,pollenszűrő, ABS nél is jó keményen,és egyből kifolyt az elvezetőknél. Hallottam már ilyet némely régebbi Mercinél,hogy a sok falevél okozott ilyen gondot az elvezetőknél,de kitudja az is nem e csak ráfogták.Hol menne be? Át a ventilátoron,a vezetékeknél? a szellőző rendszernél? Főleg ha megnéztél mindent elől és semmi nincs eldugulva.
Azt megint nem írtad,hogy csak egy oldalon,vagy mindkét oldalon. Hidd el az ajtó lesz. Én 3 x bontottam le mire rájöttem. Csak úgy jössz rá,ha vársz egy nagy esőt,és akkor egyből megnézed,vagy egyéb trükköket vetsz be, majd holnap leírom most fáradt vagyok. Belső kárpitot bontottad már? Mióta csinálja? most vetted a kocsit? egyik napról a másikra nem kezdi beengedni ok nélkül. Bent a küszöbnél lesz vizes? Csak meg tapogattad a szőnyeget hol nedves,rá kel nyomni papír törlőkendőt,ahol átázik ott tuti vizes.
Ajtót mindenképpen bontanod kel majd,a kárpitot,meg kel nézni nem ér e valami a szigeteléshez,és az vezeti le a vizet ami befolyik az ablaknál. Gond csak az,hogy vizesen fogod látni,vagy locsolod slaggal fél órát. Már ha kertes házba laksz,vagy nem az utcán akarod szétbontani. Különben ősszel cumi lesz,mikor mindig esik.
Nekem minden eső után állt a víz. Szerencse,hogy a szőnyeg alá nem jut be,mert szigetelt. Nem engedi át. De tocsogott a víztől egy nagyobb eső után.

anubisz Elküldve: 2011-09-21 13:20 Belsõ

seta írta:
YELLOW írta:
seta írta: Sziasztok!

Valaki mondja meg légyszi h hogy az isten fa... kiskutya fülébe kell felnyitni v kivenni a hátsó ülés compact-ban! Középen van egy fogórész és ha azt felhuzom, akkor a közepe ki is pattan, de a szépein valahogy rögzítve van. Nem akarom feszegetni

Köszi!


pedig feszegetni kell.


jo de tuti h compactnál is fel lehet nyitni? v ki lehet venni?


Nézd meg itt,
http://tis.spaghetticoder.org/e46/316ti_(N40)_COMP/Seats/rear_seat,_through-loading/

anubisz Elküldve: 2011-09-21 04:10 Hangszóró infó

adee9 írta:
anubisz írta: Nekem a gyári hangszórók is nyomják szépen, az elsők az ajtóban már 25 felett rezgeti rendesen a nadrágszárát. Nincs erősítőm,de az tény hogy magas hangerőn,úgy 30 felett már torzítani kezdenek ( szerintem minőségi hangszóróval sem tudnám e fölött hallgatni a zenét,süket nem akarok lenni ) Bár azért tervezem hogy minőségit veszek a helyükre,annyit megér.De nem fogom halálra tuningolni.


Milyen fejegységed van?


http://www.jvc.hu/product.php?...tid=100046

anubisz Elküldve: 2011-09-20 20:20 Segítség, beázik az autóm!!!!

Danny999 írta:
anubisz írta:
Danny999 írta: Sziasztok.

Nekem tiszta a ket vizelvezető a pollen szürő alatt megis beázik.
Tud valaki segiteni hol van még vizelvezető???

Üdv...


Beázik,de hol.Sovány hibaleírás. Mintha azt írtad volna,jó a kocsim,de nem indul valamiért.


A műszerfal mögül ázik.


Műszerfal mögött? ezt honnan látod? belátsz mögé? én is azt hittem,aztán az ajtó vezette be,mint már lentebb leírtam. Hol áll a víz? és honnan látod hogy a műszerfal mögött ázik?

anubisz Elküldve: 2011-09-20 19:37 Lengéscsillapitó

gyorilaszlo írta: Ma érkeztek meg az m_attila által szerzett cuccok!

- 2 Bilstein lengéscsillapító
- 2 Hátsó szilent előre
- Porvédők előre-hátra

Minden a legnagyobb rendben zajlott,az ár pedig magáért beszél! Mindenkinek ajánlom!


Az érzés számít. Ha szeretsz vezetni,és érzed a kocsid,azonnal tapintható lesz a különbség.Nem billeg,bólint az autó. Én 160 nál padlót fékezek elengedett kormánnyal,a kocsi egyenesen megy tovább. (persze ha nincs nyomvályú )természetesen a féknyergeim is takarítva vannak legalább évente.

anubisz Elküldve: 2011-09-20 19:27 Segítség, beázik az autóm!!!!

Danny999 írta: Sziasztok.

Nekem tiszta a ket vizelvezető a pollen szürő alatt megis beázik.
Tud valaki segiteni hol van még vizelvezető???

Üdv...


Beázik,de hol.Sovány hibaleírás. Mintha azt írtad volna,jó a kocsim,de nem indul valamiért.

anubisz Elküldve: 2011-09-20 19:20 Hangszóró infó

Nekem a gyári hangszórók is nyomják szépen, az elsők az ajtóban már 25 felett rezgeti rendesen a nadrágszárát. Nincs erősítőm,de az tény hogy magas hangerőn,úgy 30 felett már torzítani kezdenek ( szerintem minőségi hangszóróval sem tudnám e fölött hallgatni a zenét,süket nem akarok lenni ) Bár azért tervezem hogy minőségit veszek a helyükre,annyit megér.De nem fogom halálra tuningolni.

anubisz Elküldve: 2011-09-20 12:09 Társalgó

Még itt is lehet Rejtve lenni? Tiszta MSN. Ki az aki itt is rejtőzik?

anubisz Elküldve: 2011-09-20 11:37 E46 320d - SMG váltóval

Qucsy írta:
Zsooti írta:
bmw320 írta: Valaki meg tudná mondani hogy egy M5-ös motorját hogyan lehetne beépíteni az autómba úgy hogy annyit egyen mint a 20d ?


Breakod hatra a csomagtartoba


de darabokba és akkor még annyit se eszik..


Hát ezen most jót röhögtem,még a könnyem is kifojt. Berakod a csomagtartóba
Hát,ez a Hét szóváltása volt

anubisz Elküldve: 2011-09-20 11:34 Hangszóró infó

adee9 írta:
adee9 írta:
anubisz írta:
adee9 írta:
anubisz írta:
adee9 írta: [url=]http://autohifioutlet.hu/terme...---touring[/url]
Segítséget szeretnék kérni! A belinkelt Rainbow hangszóró szett bemegy az első ajtókba faragás nélkül?? Csak mert azt írja, E46 front, de a képen látható, h 4 csavar fogja, a gyárit viszont csak 3. Most akkor jó ez vagy nem?? Köszönöm előre is!




3 fogja a gyárit? akkor a 4 nem arányos lesz a gyári 3 lukkal. Max mind a 4 lukat újra fúrod. Lényeg,hogy beüljön szépen a helyére.


Úgy emlékszem, h 3 fogja. Tudom, h meg lehet oldani, de csak érdekesség képpen itt van ez ami coupe/kabrióba való elvileg, viszont a kép alapján úgy néz ki, h nekem is ez passzolna. Nem tudom, mi tévő legyek, még várok kicsit, de köszi a segítséget!


Igen,csavarok alapján tényleg.Inkább nézd meg újra,hátha elnézted. Akkor inkább a 3 csavarost vedd meg,mégse kel faragni.


még gondolkodok rajta, nem tudom, mi legyen....

na ez a probléma megoldva, írtam a szerkesztőknek és kicserélték a képet . Mostmár csak 2 kérdés ....Megéri azt a pénzt ez a Rainbow cucc?? A business cd fejegységgel is jól szólna? Kedves Rainbow tulajdonosok várom a segítséget


Tényleg Mondtam én,biztos nem csak illusztráció? csak nem vagyok annyira hülye

anubisz Elküldve: 2011-09-20 11:27 ELLOPTÁK!!!

Ilyenkor már nem vagyunk jók. Csak ha gáz van. Valamék nap írja a csávó Segítsetek!! Fél órát Youtubozok,meg linkelek mire találok neki, azóta már belépett,néztem. Gondolod dobott egy köszönömöt is? Ezt a mondókát itt be is fejezem,nehogy olyat írjak ide amit megbánok.

anubisz Elküldve: 2011-09-20 08:04 E46 320d - SMG váltóval

csatis1 írta:
RePTaiL írta: Sziasztok!

SMG váltó borítás + váltógombot rá lehet szerelni manuál 6 fokozatú sebességváltóra (320D e46)


Rá lehet szerelni, éppen csak sebességbe nem tudod tenni majd!


anubisz Elküldve: 2011-09-19 21:40 Valaki segítsen

hil írta:
anubisz írta:


Nekem hónapokig nem volt jó,az állító kar volt szétkopva. Akkor az utcán elveszik a forgalmimat? Akkor mit csinálnak azokkal akik éjjel 1 lámpával jönnek velem szembe,hátha azt hiszem motoros,és még elférek melletteaztán mehetek a temetőbe.
Persze,ha ott van,működni kell neki. De nem vagyok műszakos.



Nem vitatkoznék, Te minden bizonnyal sokkal okosabb és tájékozottabb vagy nálam, de akkor minek kérdezel???
Az érvényes KRESZ szerint ha az egyik első tompított nem műk, az nem baj, de a helyzetjelzőknek jóknak kell lenniük.

Bocs,de nem vitatkozom,főleg azzal akinek van ilyen tapasztalata. De nem reális? Ráül 2 Rendőr a csomagtartómra,ami ugye már eleven felháborító,mert fél kézzel nehogy már lenyomja olyan mértékben,hogy az első lámpa láthatóan korrigáljon. Nem is tudok róla,mondjuk elromlott a szenzor (ki nézi azt) mindig, és erre fogja él elveszi a forgalmim,hogy nem mükszik a szintállító. Arról nem is beszélve,hogy akinek ég a helyzetjelző az látszik,de kis millióval talizok akinek fúl sötét az egyik fényszóró.
Mintha egy motor jönne. Előzöl,ez jön szembe Game Over. Ja és a szürke kocsi, lámpa nélkül,szembe szembe vakító napsütés,semmit nem látsz úgy beleolvad az aszfaltba. Előzés,aztán temető. Azonnali statárium,ezeknek egyből tarkón lövés.
Meg a városba fúl világítás nélkül,számtalanszor. Nem értem hogy nem veszi észre,hiszen a műszerfal világítás sem mükszik akkor bent,éjjel. Hogy nem veszi észre?
Röhej. Báár ez már nem idevágó téma,csak úgy kijött belőlem.



anubisz Elküldve: 2011-09-19 21:21 Valaki segítsen

hil írta:
Bero írta:

Akkor tehát enélkül is átmenne műszakin! Köszi az infót



NEM! De ha valahogyan mégis át lenne rugdosva a műszakin, akkor az első hozzáértő és erre szakosodott közeg azonnal és a helyszínen ki is vonná a forgalomból!

Ezeket értsd ahogyan akarod, ennél világosabban már nem lehet leírni, de ezt többen is írták már



Nekem hónapokig nem volt jó,az állító kar volt szétkopva. Akkor az utcán elveszik a forgalmimat? Akkor mit csinálnak azokkal akik éjjel 1 lámpával jönnek velem szembe,hátha azt hiszem motoros,és még elférek melletteaztán mehetek a temetőbe.
Persze,ha ott van,működni kell neki. De nem vagyok műszakos.

anubisz Elküldve: 2011-09-19 21:12 Valaki segítsen

YELLOW írta:
Bero írta:

Nem ám,az van nekem bőven Amúgy ezt amit írtam,azt hiszem Yellow kollégától hallottam itt a fórumon,hogy ő mesélte (nem biztos) egyik haverját megállította a rendőr és úgy ellenőrizte a magasságállító szenzort,hogy hátra ment és lenyomta a csomagtartót és nem állított rajta. De ez csak legenda,és nem biztos,hogy Yellow írta


ezt tutti nem én írtam
bezzeg amit én írok, arra senki nem figyel amit nem én írok, még azt is rám fogják... biztos Anusbisz volt, ő szokott mostanában mindenben okos lenni.


Amúgy én még sosem fikáztam az írásaidat ( pedig sokan megtették ) csak véleményem írom néha,ha nincs valamiben igazam,lehet írni. Én mindig tanulok. Ha nem vagyok valamibe biztos,azt odaírom.