anubisz fórum hozzászólásai

anubisz Elküldve: 2013-03-28 17:49 Hûtõvíz

jons írta:
wori22 írta: sziasztok. 1 2001es e46om van. olyan gondom lenne hogy menet közbe kigyullad a hűtöviz visszajelző lámpám !!! Gondoltam kicsit elfogyott mert volt már rá példa !!! De miután hagytam kihülni és másnap lecsavartam a tartály tetejét ekkor kinyomta a hütővizet !!!
hengerfejes lenne ??? vagy más is szóba jöhet ???
segitsetek !!!


Nem lesznek ezek csak úgy hengerfejesek....
Olajbetöltősapekod milyen? Trutyis? Olajos a víz? Büdös?

Szerintem csak levegős a rendszer. Érdekes kamramegoldású a hűtővízfigyelés. Ha levegős akkor képes bejelezni, hogy kevés a víz.
Ellenőrízni kéne egy csomó mindent. Leginkább, hogy mitől fogy a vized.



Menyire érdekelte a válasz kiírta,aztán el is tűnt örökre....

anubisz Elküldve: 2013-03-27 15:10 Társalgó

1 lóerős pofon

YouTube videó

anubisz Elküldve: 2013-03-26 20:04 Társalgó

csatis1 írta:


Te már felraktad?

anubisz Elküldve: 2013-03-25 12:17 Heeelp...!

valter320d írta: Van egy problémám egy kicsit zavar.
Mitől van az hogy az első biztonsági övek nem húznak vissza csak nagyon lassan?
Miért van ez,mit lehet csinálni?
köszi a válaszokat!


Szintén zenész, nekem is csinálja, idegesít, mindig úgy kell visszavezetni. Jó lenne ha lenne rá megoldás. Lehet a rugó van már elgyengülve.

anubisz Elküldve: 2013-03-24 23:23 Heeelp...!

valter320d írta:
szotakdavid írta:
jrtom írta:
Dudukli írta:
Szerbusztok!
Előre is bocs ha rossz helyre írom a kérdésem!Lenne egy kis problémám lehet vkivel fordult már elő!?E46 2002 évjárat ha a szélvédőt locsolom beázik és a küszöbnél folyik be a víz és úszik a kárpitom!Nincsenek eldugulva a kifolyók nem volt törött az autó!Arra tippeltünk szélvédő kicseréltettem azt is és még mindig fenn áll a probléma!!!Esetleg ha találkozott vki ilyennel?
Üdv


Nézd meg az ajtók alját, hogy nincs-e vízlefolyásnyom. Ott szoktak beázni mert a kárpit mögött van egy hangszigetelőszivacs ami butilszalaggal van odaragasztva és az elengedi vagy már leszedték és nem ragadt vissza és ott befolyik a víz.


Nálam is ezért ázott be sőt Anubisz kollégának is.


Igen,nekem is ez volt a gond!Én hajszárítóval visszamelegítettem


Bizony. Máshol nem tud bemenni. Azért írom mindenkinek aki ajtót bont,én pohárral mertem a vizet majdnem, szerencse, hogy a szőnyeg annyira szigetelt, nem engedi át az alázhoz a vizet, megáll rajta, mint a tócsa.

anubisz Elküldve: 2013-03-24 23:21 Rugócsere

Miscrew írta:
anubisz írta: Már megint ver az isten. Ma megyek hallom, mi a franc nyüszög minden út hibára, a legkisebb mozdulásra. Frászt kapok tőle. Megnyomkodtam állva a hátulját, az nyüszög, mikor lenyomom. Oszt akkor mind a 2 oldalon, még eldönteni se lehet melyik oldal, mert ugye hiába nyomom bal oldalon, egyszerre mozdul lefelé a hátulja. Nem torony csapágy, az már volt cserélve. A csillapíttók felől jön. Karvára örülök.....megint hintó lett a kocsiból, 1 nap alatt.


Együtt érzek sajna...ősszel volt rugó és gátló cserém...két napja játszottam vele és megint nyikorog valami hátul nekem is...


Mind a 2 rugóm törve van vagy fél éve, de nem nyikorgott, nem hangosan, csak olyan tompán. Egy haverom azt mondta valami szilent lesz.Gátlóim jók.

anubisz Elküldve: 2013-03-23 23:04 Rugócsere

Már megint ver az isten. Ma megyek hallom, mi a franc nyüszög minden út hibára, a legkisebb mozdulásra. Frászt kapok tőle. Megnyomkodtam állva a hátulját, az nyüszög, mikor lenyomom. Oszt akkor mind a 2 oldalon, még eldönteni se lehet melyik oldal, mert ugye hiába nyomom bal oldalon, egyszerre mozdul lefelé a hátulja. Nem torony csapágy, az már volt cserélve. A csillapíttók felől jön. Karvára örülök.....megint hintó lett a kocsiból, 1 nap alatt.

anubisz Elküldve: 2013-03-23 22:40 Társalgó

zoley88 írta:
anubisz írta:
chryscoo írta:
Attila74 írta: Ez pedig egy tuti vétel, patent állapot...
KATT IDE


Patent a gép! De az ára kicsit sok szerintem!


Ez most vicc? Nem 290 ezer? Sose adja el. Bele se mernék ülni. Volt trabantom, 90 nél már halálfélelmem volt, mintha 300 al mentem volna valami óriás gyufásdobozba.


gyűjteménybe kicsit sok egy patyolattiszta trabantszagú trabiért 2,9 milla... másra meg miért vennék?


Azért vette a kocsit a tulaj, hogy hazamenjen, és felbakolja, és ott tartsa 20 évig Beteg egy hülye ez. Egy trabin aztán visszatekered az órát egy pillanat alatt. Megvette 200 ezerért, kipofozta, most gondolta, valami hülye ad érte 3 millát.
Azért már E90 veszek. Mert a Magyar minden mesét megesz. Rendszeresen szervizelt, garázsba tartott, nemdohányzó, női tulajdonostól, és nem is fingottak benne soha, stb....

anubisz Elküldve: 2013-03-23 22:16 Társalgó

chryscoo írta:
Attila74 írta: Ez pedig egy tuti vétel, patent állapot...
KATT IDE


Patent a gép! De az ára kicsit sok szerintem!


Ez most vicc? Nem 290 ezer? Sose adja el. Bele se mernék ülni. Volt trabantom, 90 nél már halálfélelmem volt, mintha 300 al mentem volna valami óriás gyufásdobozba.

anubisz Elküldve: 2013-03-21 23:49 DSC

Jonerto írta: Üdv.
Ma hazafelé jövet a piros lámpánál unalmamban benyomtam a DSC gombot,ilyenkor ugye kikapcsol,majd mikor vissza akartam kapcsolni pár másodperc múlva meglepődve látom,hogy nem alszik el a visszajelzője és a kézifék lámpa is sárgán világít.Nyomogatom a gombot semmi,csak világít.következő pirosnál motor leállít,gyújtás levesz teljesen,majd indítok.DSC kialszik elindulok kb 50-100 méter sípolás és újból kigyullad.Ezt mégegyszer megcsináltam aztán már leállítás után sem alszik el, világít.
Visszaolvastama a topicot és van róla szó,hogy mi okozhat DSC problémát.
Pont ilyenről még nem esett szó.
Valaki tapasztalt már ilyet?


Bocsánat, hogy beleszólok, de előbb olvastasd ki a hibát, utána cserélj ki bármit. Ez egy összetett rendszer, csak 1 példa, nekem a fékpedál alatti elektromos kapcsoló hibásodott meg, és teljesen megbolondította a rendszert, égett minden lámpa ( fékkel Kapcsolatos ) lekapcsolta a tempomatot magától, fékezett a kocsi, mikor nem kellett volna, 20 al mentem a körforgalomba, és bekapcsolt a DSC, stb. És csak egy szar fék kapcsoló volt. Tehát akármi is lehet. Mikor kiolvasták írta a hibát, neked is írni fogja mi okozza.

anubisz Elküldve: 2013-03-21 09:55 Tolató radar

ember84 írta: Ez érdekes,youtuben vannak videók,de ott a díszléccel együtt jön a szenzor,nálam meg bent a lökhárítóba,ez meg miféle?


Furcsa lenne, ha rendelnék egy díszlécet, és fizetnék még mellé vagy 6 szenzort.Én már cseréltem díszlécet, a kis kamerát oda fúrtam be középre, és azért, mert a régi kamerának nagyobb volt a lukja, és simán rendeltem díszlécet, és nekem is van tolató szenzorom, csak ki van kötve, nem használom, kamerát használok.
Vagy te szenzorokkal együtt akarsz venni? Lehet ők úgy rendelték. Persze a szenzorokat át kellett dugdosnom az új lécbe, és úgy pattintottam fel.

anubisz Elküldve: 2013-03-20 06:01 Társalgó

anubisz Elküldve: 2013-03-19 22:02 Társalgó

hogy lehet ilyet túlélni? érdemes a képeket megnézni.
http://www.langlovagok.hu/kepe...-bmw-cecen

anubisz Elküldve: 2013-03-19 12:25 Társalgó

anubisz Elküldve: 2013-03-17 21:06 Társalgó

jons írta: Sziasztok!

Mutassak valamit? A felvételek között 3 nap telt el.
http://youtu.be/f5hMPhLJHCw
http://youtu.be/YWQ-A3fh-E8
http://youtu.be/K4tFYDjxPuE
http://youtu.be/mQw01LXaRXs
http://youtu.be/FTRPphqVa9c

Sajnos a 3. video után már nem értem rá felvenni az eseményeket...




mit mondhatnék erre, ez elég gyenge. Itt hegyek voltak az úton. még a lakótelepen is szó szerint teljesen ellepte a kocsit.

ezek pár km készültek ahol voltam. csak időképről szedtem le. az uton is rendszeresen járok.