Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

2011. december 23. péntek 04:00, Robinson


Idén a BMW által megálmodott karácsonyi képeslappal kívánunk minden BMW fanatikusnak békés Karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet! Ez egyébként a világ leggyorsabb üdvözlőkártyája, melyet egy 560 pacis M5-ös anyósülésén alkotott Gavin Patterson illusztrátor, miközben Anneau Du Rhin versenypályán Urs Inauen jól megkergette a technikát. Video a cikkben :)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

képek megtekintése





Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.



Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition




További cikkeink
Végső Összecsapás
Végső Összecsapás

Az idei év utolsó nagyszabású autós rendezvénye következik most hétvégén a tököli reptéren. A drift, gymkhana és a gyorsulási szakág Országos Bajnokságának végső megmérettetésén több mint 100 versenyző fogja összemérni tudását. A kétnapos eseményen igazi kuriózumként egy ezer lóerős dragtor munkagépet is láthatunk a 402 méteres kifutón, míg a drift arénában autópálya tempóban fűzik majd kilinccsel előre hazánk legjobb pilótái. tovább »


BMW EfficientDynamics 2013
BMW EfficientDynamics 2013

A BMW eddig is nagyon sokat foglalkozott a környezetvédelemmel, rohamléptekkel fejleszti az EfficientDyanamics rendszerét és a jövőben sem kívánja ezt a tempót csökkenteni. A gyártó belső embere szerint a következő 3-as széria tekintélyes változásokat fog hozni a CO2 kibocsájtásban. tovább »


Video: A Perfect Match. BMW Classic. - A tökéletes választás
Video: A Perfect Match. BMW Classic. - A tökéletes választás

Az autójától mindig nehezen válik meg az ember. Ez méginkább igaz, ha egy BMW-ről van szó. A Perfect Match című díjnyertes rövidfilm Jack történetét mutatja be, aki elkeseredetten keresi azt az autót, mely méltó módon helyettesítené BMW 1602-esét, amivel egyetlen egy probléma van csupán, hogy nincsen benne klíma. A hőség viszont kibírhatatlan. tovább »


4 napos Drift Fesztivál a RabócsiRingen!
4 napos Drift Fesztivál a RabócsiRingen!

King of Europe, azaz Európa királya. A név ismerősen csenghet sok ezer autósportért rajongó számára, hiszen hazánkban 5 éve van jelen eme rangos nemzetközi drift sorozat. Egyedülállósága abban rejlik, hogy futamai végigvonul Közép és Kelet-Európában, a hazai versenyek pedig rendszerint a legrangosabb események közé tartoznak. Július 9-én a KoE mezőnye a máriapócsi RabócsiRingre látogat és várhatóan most is több mint 10 országból érkeznek Európa legjobbjai. tovább »